Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vill inte veta ifall jag drömmer nu


ljuset sipprar igenom persiennerna,
lämnar ränder på din kropp

täcket har du virat runt dig tusen gånger
men lämnat lite åt mig
och med dina långa armar håller du om mig

kylan i det lilla rummet är påtaglig
och jag fryser
men vill inte förflytta mig härifrån



drömmar om vackert och bra har aldrig varit något för mig
men jag vågar ändå inte nypa mig i armen för att se
om det är på riktigt.






Fri vers av dansa som dom andra
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-04 11:55



Bookmark and Share


    Den som skriver
åh vad fint skrivet. man blir ju helt varm.
2011-05-15

  glasblåsarblå
jättevackert och skört. jag älskar det sista stycket!
2010-12-17

    vemod
gillar sista stycket speciellt
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra