Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vattnet stannar



Visste ni att alla ilar

och att om vattnet stannar

ansamlas strax nya lager

av mänsklighet

kring varje sådan alg

en tiodubbling

som dock alltid funnits

och aldrig omnämnts

och glider bort

när allting ilar

i lågvattenstid




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-03-04 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP