Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga vettiga svar


Om förtvivlan hade en röst
skulle den gråta ur mitt bröst
och ställa frågor på vilka
inte kan ges vettiga svar
Hjärtat skulle lämna mig
medan jag står ensam kvar




Fri vers av SeXara
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-04 16:29



Bookmark and Share


    deb8
Hjärtskarande och vacker. Det finns något värdsligt över texten, något som berör i djupet av oss alla,
2009-03-04

  Maria Natasja
Sorgsen och fin.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara