Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vårsolen



Vår

solen ljuset

ansiktena

alldeles lena

jeanstyg bleka

och släta husfasader

asfalten vit av ålder

och ljus

under torra löv

och grus

lekfulla krokusar

knuffar skolbarnen

fräknar

till oändlig

dag




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP