Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordsvensk

Kanske är det du

jag väntat på

kanske är det du



Du pratar så gott

och låter så glad

har nu turen fått



Lära känna en man

som har allt jag drömt

som också kan



Bruka jorden sin

köra nordsvenskar in

och vara dansören min






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 19:03



Bookmark and Share


  Gunsan
låter härligt ...
2009-03-05

    Bodil Sandberg
Ser en ståtlig vikting framför mig..som dansar runt..med nån..nej..men är det inte Gnistan den sköna jungfrun..hii

Härligaste rader Gnistan!!!
2009-03-05

    Tea Alex
Köra nordsvenskar in?
Vad betyder det?
Fint glatt budskap i övrigt! :)
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt