Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften av förbehåll

Du & vintern ingick
något slags förbund;
Sällan
har någonting hållit mig kvar
så som kraften
av förbehåll

Jag kan inte minnas
senast
jag önskade mig en dröm
så mycket som då
- Dagar av tvekan,
dagar du tog din hand
ur min

Du talade med tystnad
och framstod trots allt
som tydlig,
fortfarande lika klar

Det krävdes inga ord
när jag efter två veckor av
intet agerande
mötte en blick i
förvandling och
kvävde min illusion med
vingar av förnuft

Sällan
har någonting hållit mig kvar
så som kraften
av förbehåll




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 21:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta kallar jag intelligent poesi.
En njutning.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon