Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju änglar

 

 

änglar svävar ner

klippte av sina vingar
stannar i min famn

 

 




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-04 21:06

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Roula O
vacker och varm haiku...gillas!
2009-04-16

  systeringer
Tänk att få änglar stanna på jorden...kanske är det så det går till då de kommer hit?
Underbar liten haiku!
2009-03-05

  Kristina Wallbing
Sju änglar... en för varje dag... fint, hoppfullt och trösterikt skrivet.
2009-03-04

  Fredrik P. VIP
låter som en ömsint
och enastående
händelse att få ta
dem i sin famn...
fint!
2009-03-04

  Göran P Rödholm
En trerading som en treglading. Mycket fin denna. Ett plus för sju, tycker om den siffran här.
2009-03-04

  Tina Q
Mjuk, skön, ljus känsla i din fina haiku!
2009-03-04

  Måna N. Berger
När änglar landar, då håller man famnen vidöppen och förundras..
2009-03-04

  Quasimodo
Svävande och varmt fin !!!
2009-03-04

  Eva Langrath VIP
Så gott känner vingslagen.

Eva
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP