Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara trött på andlighet


Poren, proppen, pepplan, prutten


Yeah I, oh oh, I\'m still alive
Jag är så levande, vital
ylar en del av mig
– Håll käften och snyt dig först, snorunge
muttrar en annan del,
tillbaka

Det är klart
att vi är levande döda

Hur förklarar du annars
snoretskitensvettenslemmet
varetvaxetvårtanvageln
porenpepplanproppenprutten
mjälletochdetmelignamelanomet???

Det är klart (som fan)
att vi är döda levande

Så snyt dig
och håll käft!




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-09-07 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jojamensan, en ur snytning, en urspottning
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia