Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara en rädsla för att misslyckas?

Med oron kring benen
möter jag ljuset
från morgonen

Kan det vara en rädsla för att misslyckas?

Jag slår ditt nummer
om och om igen
inuti mitt huvud

Bakom mina ögon fastnar
ditt ansikte
och jag ser det
tydligare än någonsin

Din parfym
punkterar mitt luktsinne
brutalare än
senast vi sågs
och med ursinnet av en ungdom
förkastar jag allting,
det som bränner mig
inombords

När du insisterar på
min sällsynt framträdande
egna vilja,
vill jag mer än någonsin
explodera i din famn

Kan det vara en rädsla för att misslyckas?






Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 08:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig.
Once bitten, twice shy.

Snyggt skrivet.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon