Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INVASION


Submissiv

I give myself
to Fire

Invaded

I give myself
to Desire

Your invasion
My impatience

Your heavy breathing
my pleasure's feeding

In symbiotica
we dwell

in our poetica
our endless

chains of

Erotica




Fri vers av SeXara
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara