Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka?

Som en saga
Från fjärran tid

En kärlekssaga
Som varar förevigt

Det var så vi tänkte
Att inget kunde bli fel




Fri vers av kaldorei
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-09-07 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei