Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rynkad panna MK

Emedan dina ögon är fulla av sorg,
och din panna så rynkad i tankar.

Lät mej trösta dej, som man tröstar ett barn.
Sjunga dig till sömns,
när den sista stjärnan sjunker.

Solen kallar jag på, havet, vinden
att skänka dig ljusa sommardagar
att sänka den vackraste drömmen ner till dej

emedan dina nätter
är så fyllda av moln
Och när din mun
en ny sång begynner,
då vill jag tacka
havet och vinden och solen

Emedan dina ögon är fulla av sorg,
och din panna så rynkad i tankar.




Övriga genrer av Glensan
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-05 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert!
2009-06-25

    ej medlem längre
Du bryr dig om och du visar det i vacker form-mycket vackert!
2009-03-20

  En strimma av guld
Fina ord som berör Mitt innersta starkt.

Applåd, applåd.
2009-03-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Wow, så vackert och så djupt. Du utvecklas verkligen i ditt skrivande. Mycket fint!
2009-03-08

  Suzy med punkterna
Så så vackert skrivet att jag knappt finner ord
2009-03-06

  Lejonhjärtas poesi
Ett ålderdomligt vackert språk med dina ord som bildar mening med rynkad panna.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan