Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig tröst...

I mitt rum står en stol, ensam på sina späda smala ben.
I mitt rum finns tystnad.
Varje andetag kan jag höra.
Jag letar efter vila.

I mitt rum finns en skugga.
Den vandrar runt, fäst vid mina ben.
Jag söker tröst.

I mitt rum löper långa blickar.
Runt och runt löper de.
Förvirrade av längtan.
Jag söker svar.

I mitt rum finns det en kropp.
Smal och avskalad.
Jag söker värme.

I mitt rum ligger en bortglömd dröm. Dränkt av tårar.
Jag söker dig.




Fri vers av Sessy
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-05 19:47



Bookmark and Share


  Jaseph
En fin dikt!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sessy