Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enigma...

Jag låg på ditt bröst- Du höll om mig.

Dina andetag blev tyngre och jag hörde skogen ropa efter mig.

Stjärnorna dansade för oss på himlavalvet.

Vi hade älskat hela natten och nu låg du tung vid min sida.

Du anade inget. Hur ont det kan göra när själen läker.

Tårar rullade ner över mina kinder.

Jag torkade snabbt bort dom i rädslan av att bli sedd.

Månen kämpade tappert mot gryningens vackra färger.

Allt för att få kasta sitt bleka ljus över oss.

Jag viste att jag för alltid skulle minnas denna natt.

En våg av längtan och sorg svepte sig runt mitt inre.

Låt mitt segel få fyllas av lycka.

Låt mig hitta hem till din hamn.

Med min kropp kvar i dina armar begav jag mig ut i intet- Och jag reser än idag.




Fri vers av Sessy
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sessy