Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra kvinnan...

Jag har kämpat mot en oövervinnelig makt.

Slagits mot en skugga som tyngt mig.

Varje gång en tår spillts från hennes öga har du tagit emot den.

Hon har matat sin själ med din.

Hennes klor har grävt sig in i ditt skinn och slitit mig ut ur din bröstkorg.

Fortfarande tar du emot hennes tårar medan jag drunknar i mina.

Rädda mig undan henne. Rädda oss.

Visa mig att jag är din skatt. Slit dig loss.

Älska mig.




Fri vers av Sessy
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-05 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sessy