Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enfald

Enfaldig
är melodin som
får oss att dansa
Enfaldig
är dagen vi lever för

Väl på plats
är det stora konstverket
inte längre så magnifikt

Enfaldig
är jag
när du genom
bruset, över oceaner,
berättar om ditt nya
medvetande
och att allt
ALLT
är så enfaldigt, lättsamt
och bra

Väl på plats
är det stora konstverket
inte längre så magnifikt




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon