Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner som efter längtan äntligen kan flytta in i sitt drömhus


Erat nya hem

.

Nu har dörren öppnats
till hemmets ljuva vrå
Eran dröm har besannats
och tusen återstår




Fri vers av Mejja
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-05 23:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enastående fina rader till vännerna..all lycka önskas dem!
2009-03-18

  karenina VIP
som början på en lång och underbar resa... tycker om den här, full av hopp, glädje och förväntan :-)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mejja