Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vet vad man har

.

Än en gång kommer jag till vägskälet
Än en gång vänder jag om




Fri vers av Mejja
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 23:12



Bookmark and Share


  karenina VIP
och du kommer att komma dit åter och åter igen tills du bestämmer dig för att gå över
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mejja