Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marstankar

Stilfullt står jag bredvid
- Trodde du
att jag aldrig skulle resa mig igen?
Med en sådan klass,
tar tillbaka
det som gick
förlorat

Ångrar jag mig,
eller är det något vagt?
En känsla utan grund
När du halkar
alldeles för långt
in
i min mun




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 14:35



Bookmark and Share


  Lady Alassa
en mild om och om läsvärd skildring
Mars... handlar det om strid?
två verser två frågor verkningsfullt väcker nyfikenhet
Rader 7+7 = fortnight fight?? eller...
2010-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en positiv, nobel och ädel stolthet.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon