Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Gränser

 

är det enbart barn

som ropar efter gränser

med provokation




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-06 18:27



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jat tror även vuxna barn ropar så.

Eva
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP