Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ande-Andäktig-Andakt-Andedräkt, fyra ord som förenas i Anddäktig




Anddäkt

 

tillit i möte

andningar i immat glas  

söker i parning

 




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-06 19:56

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Härligt med dina nyskaparord. För övrigt tycker jag denna var en riktig "höjdarhaiku".
2010-08-16

  Björne.H
Har aldrig tänkt så. Du ha tillfört mig nya dimensioner.
2009-03-13

  Bjarne Nordbö
Perfekt. Inget mindre.
2009-03-09

  vera gade VIP
vi immade fönsterrutan med vår andedräkt och ritade hjärtan !
2009-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
I ett möte
förena förgrena
kan väl ingen
alls förmena
2009-03-07

    ej medlem längre
Väldigt fint att få kunna dra sina ögon över dessa ord. Vackert!
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Vacker väckt tanke, i andaktsanda
2009-03-07

  Fredrik P. VIP
kärleksfullt
om grunden
för vår existens!
tack!
2009-03-06

  Eva Langrath VIP
Väcker anddakt,

Eva
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP