Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon säger det inte men hon tänker

Hon säger det inte men
hon tänker

Ett fotografi
- ljuset målar
hennes ögonbryn skarpare
än alla penslar
på jorden -

Hon säger det inte men
hon tänker

Det var där
och
det var då
- månader tillsammans lämnar mindre
spår
än man kan tro -

Hon säger det inte men
hon tänker




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 23:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ganska typiskt kvinnor.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon