Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLENS VINGSLAG


Jag kan höra havets vågor
inom mig

själens ödmjuka vingar
som slår mot hjärtats strand

ödsliga

beständiga

Ty intet på jorden är
ensamt som människan
vi föds ensamma
vi dör ensamma

så under tiden

låt själens bevingade vågor
slå mot andra stränder
i någon annans hjärta





Fri vers av SeXara
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-07 10:35



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart vacker poesi om själars beröring.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara