Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodiga lycka


Stråkar i horisonten

denna vemodiga melodi
som sjunger om lyckan
som är ljuvlig men kort

och alltför sällan tittar förbi
längre än ett ögonblick
då vi knappt hinner greppa
och se det andlöst vackra
som vi nästan fick




Fri vers av SeXara
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-07 10:41



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Underbart vackert!
2009-03-07

  Fredrik Stillesjö
Hej SeXara!

Det är kanske just skymten, av detta gudomliga, som får oss att överleva... Sådana tankar väcker din dikt. Hälsar Fredrik
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara