Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD BB:s lekrum för nyfödda


Ständigt gravid

med ord som måste
förlösas

ränner jag till
förlossningsklinikens

ord BB

efter timmar av
ordknulleri och
ordgasmer

utan preventivmedel

för att förlösa orden
och se dem leka glatt
med alla andras ord

i ord BB:s lekrum
för nyfödda






Bunden vers (Haiku) av SeXara
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara