Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helst av allt

Helst av allt
vill jag dig förtälja,
det
som aldrig blir sagt
ord som vrider mina händer
och piskar
min efterlängtade vila
kl 05.46 var eviga
morgon

Helst av allt
Helst av allt
- Vill du kanske
se mig följa med
när vårfloden drar förbi

Helst av allt
vill jag,
vill jag bländas
då någon tänder strålkastaren
som tänds
och släcks
ikapp med pulsslag
vars räckvidd
aldrig hört ordet;
"Maxkapacitet"

Eller,
helst av allt
kan det väl vara du
med fingret på on/off-knappen?




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 12:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Innerst inne...
Om man skall vara ärlig...
Etc
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon