Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna regler.


Att hålla den andre
på högspänn
av högmod
hålla dens ande mot bot
borta

hur ofta
gör vi inte det
hur ofta spelar vi inte spel
leker lekar med

varandras heder
och samvete

för att försöka
föreställa sig
som mer hel

lägger man murar
väggar

och egna
regler.




Fri vers av Skosnöret
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-08 16:48



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Det är så sant och riktigt det du beskriver i din dikt. Jag kan bara hålla med. Den är tänkvärd. Skriven med finurliga ordval som också höjer känslan av "egna regler".
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret