Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av att vara konstnär eller poet eller båda..


min egen

Nu tar vi bort sanningar! införde någon selektiv läsning?såg de avlidna tala om schoppenhauer idag, samt ramlade på vergilius vilken malde på så såren i öronen sprack, satt med baudelaire på hachischrökar klubben och talade urvattnat om suprematismen, opiumhålor med sin sötaktiga doft, kramper, kyliga hjärtan, mördade nätter, oro för dina gärningar, kysste medens en skugga som utbrast att den var kaotisk, trött vandrade jag in på ett ölhak, fick en tysk känga i nyllet, dog någon för konsten? nu letar jag mig fram, alla tror sig se i mörkret, jag skrattar högt och vet, detta är konstnärens liv..




Fri vers av peter markurth
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-08 21:49



Bookmark and Share


    Freeway4
Häftig text med högt tempo och intressant språk!

//F

Ps. Hur 17 lyckades du ta dig in på "osynlighet"? Ds. =P
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth