Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig en bit hud





Du gav mig en bit hud
jag satte genast upp den
på väggen

min enda utväg
till någon som helst
distans

Där synade jag dig
alla trådar, varje muskel
inte ens det
gjorde dig mindre vacker

(du flyr alltid över världen,
jag flyr alltid inåt)

Som ett stort svart hål
eller en älskandes mun
en morgon.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-09-08 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
saga- sofia

lilla kickan med de stora poetiska fingrarna. blir varje gång förundrad över hur du slinker in i en, smyger, fastnar och man sitter och hummar och nickar av " ja just så är det", " men så har jag aldrig sätt på det förut", " så mycket kärlek i dessa rader återhållna rader, att återhållsamheten är den som griper hårt om mig"

vet inte om det var konstruktivt
men det är direct from me
2005-09-09

  Rublev
Njuter av hur du behandlar språket
men mest för att dina ord doftar och bländar...
De blåser rakt igenom mig med sin skönhet och sina djup!
2005-09-08

  madinsane
kan inte annat än att hålla med föregående "talares" kloka ord. hon är vis hon.
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia