Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyddat barn

 

oskyddat barn

står och skäms

pappan dog

liten bror sjuk

 

oskyddat barns skam

borde vara

någon

annans

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 15:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, absolut
"borde vara någon annans"
Applåd!
2009-03-09

  notsomad
det har du så rätt i.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP