Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅ RÄMNAR MITT HJÄRTA



Mina ögon beslöjas av tårar
Älskade

när jag minns hur du grät
varje gång du kom i
kärlekens lustfyllda
känslosamma kaskader


hur du alltid älskade som
om det vore din sista gång
din allra sista sång

hur du höll om mig som jag
aldrig blivit omhållen förr
hur din nyfödda kropp
längtade och brann

Mitt hjärta rämnar i gråt
Älskade

när jag minns hur du föll
innanför min dörr i din
bottenlösa sorg och hur
du inte kunde resa dig

hur din krampaktiga gråt
tvingade dig till golvet
och hur smärtan slet
sönder varje del av dig

hur vi kämpade gång på gång
med sorgen i vår ofantliga kärlek
hur du alltid återvände till mig
med hamrande hjärta och
med gråtande andetag

Min själ vill slita sig
Älskade

när jag minns hur
du satt på knä
framför mig i vördnad
och stammade orden
som skrämde dig

när jag minns hur du
gav mig hela dig
de korta stunder vi fanns
hur du kapituelarade och
hur du öppnade ditt hjärta
och blottade din sårbarhet

när jag ser dig gå
med vetskapen att
du älskar mig
som jag älskar dig
och ändå måste gå

då rämnar mitt hjärta
Älskade








Fri vers av SeXara
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-09 15:41



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Berör, kärleken gör oss sårbara...

applåder!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara