Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESEGLAT ÖDE

 

Du har korsat
mitt liv
mitt hjärta
min kropp
min själ
min ande

Mina element är
i obalans
i kaos
i orkaner
i uppror

Mitt liv är
upp och ner
ut och in
vänt och vridet

Mitt öde är
otydligt

Jag vet bara att jag
beseglade det
med min kropp
som tvingade sig
på din i ett
svagt ögonblick

som tog andan
ur mig
och skakade
om dig

som suddade ut
gränserna vi
inte ville se




Fri vers av SeXara
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara