Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Senryu 4

                                        tunga andetag

                                baby skall födas  - det blev

                                         en liten haiku

 




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-09 21:55



Bookmark and Share


  Connie
Helt galet underbar!
2014-05-02

  Junitvillingen
Det gäller att ha fantasi för att få till en sådan läcker senryu!!
2009-03-12

  Carola Zettergren
:):)helt underbart bra!!!
2009-03-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Läckert....
Just så går det ju till när vi kämpar fram våra ord....bravo!
2009-03-10

  Maria Natasja
Helt underbar!!!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian