Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinter

Så faller snö till marken
än är det vinter här
den lägger sig i parken
och täcker stenen där
men snart ska fåglar sjunga
och blommorna slå ut
då börjar barnen gunga
och vintern den tar slut
jag önskar till er alla
en riktigt härlig vår
med barnen vill jag tralla
och se på sippor där dom står




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 22:28



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Och en härlig vår önskar jag dig också..underbart poetat min vän!!Tack!
2009-03-10

  Anguis
Min hjärna känns tung efter en hård helg och kvällens boxningspass, men jag vill ändå uttrycka min uppskattning för denna snyggt rimmade text. Sjunga - gunga är ett svårt rim som du fixat till fulländat här. Barn är vad du skriver, barn är textens längtan. Inte själva våren. Najs. Likaledes är rytmiken bra. Sista raden har dock fyra takter istället för de övriga tre men det vet du själv.
Nu längtar vi alla efter våren! Fy fan för denna snö, den suger ju.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman