Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda havet

 

 

Något saknas

 

liksom liv i ljusets flöde

korsande

i pupillernas tomrum

 

något saknas

värmen i handskakningars fasta tag

i det globala gångbana

 

något saknas

ord kantrar i munnens hamn

tyngden i mörka grund

exploderar vågorna i ett vitt moln

 

jorden vrider sig

runt sin axel
av smärtan

hon vet

…….något fattas

…………..inombords

…………………..bortom oss

.................................................i år

 

Något saknas

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-10 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP