Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagsstööööön

Sitta och glo. Sitta och glo på datorn
Få spel på det och stänga av datorn. Göra ett försök till disk. Misslyckas. Hamna framför datorn igen. Minnas att jag fick spel och kasta mig upp till disken. Diskar halvfärdigt. Hamna framför datorn. Spy på det och gå och lägga mig och bara gny av ensamhet. Komma på att jag inte har käkat. Käka och diska färdigt.

Glor.

Telefonen ringer. Pratar och låter glad fast jag inte är det alls.
Lägger på. Glor. Grinar.
Ringer en vän. Livlinan. Mår bättre. Det börjar bli mörkt. Puh. Eftermiddagen är avklarad.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-10 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande
situationtragik
-komik
skapar
tänkaefterhet
2009-04-25

    Gnosis VIP
On the spot. Finns två grejer att göra. Antingen stänga av skiten och ta fram stora anteckningsblocket och en flaska brännevin från vedtraven bakom garaget - eller om det är på dagen - övertala jycken om att det är en bra idé att dra ut på långpromenad i skogen.
2009-04-13

    baruk
Du får sagt väldigt mycket med få ord, Malin. Bra med sådan koncentration, när man samtidigt kan skriva!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl