Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR DET VI

 

Jag sitter här i fönsterkarmen
medan regnet öser ner
Jag försöker att besinna mig
men tankarna blir fler och fler

De öppna fönstren slår och slår
liksom hjärtat hamrar
allt vad det förmår

Tanken på hur min kärlek
växer inom dig
kanske ändå dränker tvivlet
som hotar slita sönder mig

Medan åskan går
över de soldränkta taken
sitter jag här i ensamhet
i regnet som håller mig vaken

Tiden tickar stilla fram
Var det vi som älskade
som var mitt i livet
medan hela himlen brann


 




Fri vers av SeXara
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 19:18



Bookmark and Share


    marie tries
verkligen jättefint!
2009-03-10

  Cosmic Johanna
Underbart hur himmlen som brinner målar upp passionens eld.

applåder!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara