Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTRÅ

 

Vad gör man när blodet kokar
av vansinnig hetta?
När benen knappt bär
av berusning så svindlande lätta?
Vad gör man när åtrån rasar och tär?
När andningen blir långsam och tung
av återhållet begär…?


Vad gör man när kroppen pulserar och trånar?
När man vill älska så hett att hela världen dånar?
Vad gör man när kärlek härjar blint?
När den plågar till vanvett
lika ömt som okontrollerat vildsint?

Vad gör man när kärlek som elden brinner?
När längtan
åtrå
begär
är det enda kroppen förnimmer?

Vad gör man när anden försvinner i extas
och kroppen brinner av längtan att få kläs av…?
Vad gör man när lågorna bränner bort all sans
och vanvett och galenskap dansar samma dans?
Vad gör man när elden tränger ända in i ens hjärta
och förgör allt förnuft i vildaste smärta?

Vad gör man när hela världen rusar?
När åtrån tvingar kroppen mot marken
och själen lämnar kroppen som dånar och brusar?
Vad gör jag när jag ser in i dina ögon
och glömmer tid och rum
och dina kyssar gör mig förlamad och stum?
Vad gör jag när jag förtrollas under dina händer
och inte kan motstå mörkret som ljuset vänder?

 




Fri vers av SeXara
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 19:25



Bookmark and Share


    Erika H
Släpper efter och njuter av det fullkomliga som så få får känna.

*ler*
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara