Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLLDOM

 

Trolldom kom till mig
och försatte mig i brand
tog mig bortom horisonten
bortom hav och land

Förtrollning och magi
förenades inuti mitt hjärta
det finns ingen återvändo
jag måste lyssna uppåt
det finns ingen gråt
och ingen smärta

Jag ber om det jag behöver
och tar vad jag vill ha
förhäxar den som vill
som vågar få och ta


 




Fri vers av SeXara
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara