Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död.

död


fan


död


allt försvinner


död


fan


hatar det


död


varför


död


borta


för alltid


död





i mina armar ligger du...
död
föralltid
död
varför?
du lämnade efter dig så mycket sorg
så mycket saknad
föralltid borta
föralltid
död





.




Övriga genrer av ingen
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 20:12



Bookmark and Share


  Midnight
Den känns otroligt ärlig och närvarande
2016-01-27

  Miss Mod
Tycker denna text död, någonstans skriker sig hes av liv!!
2009-04-24

  Staffan Welroos VIP
monoton och skarp. gillar detta! skulle ta bort det sista ordet om det var min text, men det 'är det ju inte... =)
(hoppas du inte tar illa upp)

Bra text i sin helhet!
/S
2009-03-13

    eva m h
Så slutgiltigt!
2009-03-10

  Lotti
jag kan inte ge applåd..... känns bara så totalt avslut utan att man var färdig........
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen