Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULDHJÄRTA

 

Du har sprungit långt min vän,
ända in i själ och hjärta.
Du sprang rakt igenom mig
och bar bort all smärta.

Om du älskar,
älskar jag än mer.
Om du brinner,
är det Kärleken
i mina ögon som du ser.

Jag faller för dig som regnet
faller över äng och jord.
Om och om igen,
utan tankar eller ord.
Jag faller som dina tårar
när du tar emot hårda ord som sårar.

Jag regnar bort,
ett stillsamt strilande av lycka
och renande vatten.
Du är överallt omkring mig,
ett horisontens ljus i sommarnatten.

Fick jag blott en enda gång
somna i din famn,
skulle Kärleken för evigt färgas
av ditt namn.

Dina ögon skulle vara livet
den största gåvan som jag fick 
Där skulle jag vila ödmjukt
inuti din kristallgröna blick

Minnas allt jag gav
och det största som jag fick;
Ditt glödande hjärta i min hand,
i en brinnande solnedgång på
en gulddränkt strand.


 




Fri vers av SeXara
Läst 359 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-10 20:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker och innerlig kärleksgåva.

Eva
2009-03-11

    ej medlem längre
En vacker text!
2009-03-11

  CRAIDLARN
vackert!
2009-03-11

  devilsangel
Äkta kärlek läser jag i denna ljuvliga dikt..mmm..bara njuter och sparar förstås :)
2009-03-10

  Cosmic Johanna
Underbar är diktens gåva, när den berör på djupa plan,

du har gåvan att förföra med din panna av guldkant:-)

Applåder, bokmärker denna!
2009-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! Nobelpris
för årets varmaste
kärleksdikt väntar!
Då Du orden så gott
förräntar och man får
bara mer än man sig
förväntar när man på
Din sida gläntar...
Nu skall jag skriva brev!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara