Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på mitt golv

på mitt golv går världen inte runt
för på mitt golv är världen oförstår bar
och om något är oförstår bart då måste det stå still så at man kan begunda det

och när jag ligger här på mitt golv så begrundar jag världen
så på mitt golv går världen inte runt




Övriga genrer av drygare än yes
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-09-08 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes