Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är man alltid efter smart?

varför är det så att man inget saknar för än det är borta

eller man inser inte sitt fel fören det redan är försent

vad skall man göra när man har bränt alla broar och senkt alla skep

när pesten når ön vad gör man då ?

*ser kniven i min hand *

det är inte värt det




Fri vers av drygare än yes
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-09-08 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes