Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag är själv så syns jag

Bland folk så syns jag inte

i ljus så är jag ensam

själv syns jag

i mörker är jag ensam

vissa saker förendrs nog aldrig
*snyftar tyst *




Fri vers av drygare än yes
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-09-13 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes