Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör man ?

vad gör man när det du vill är fel ?

vad gör du när det du gör är rätt men käns fel ?

är det rätt att inte låta folk få ha en egen uppfattning ?

är det rätt att lämna sina vänner för att dom inte har samma uppfatning ?

vad gör man när det du vill är fel ?

vad gör du när det du gör är rätt men käns fel ?




Fri vers av drygare än yes
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-09-13 09:56



Bookmark and Share


  Boa Berg
Hej.
Mitt svar på denna fråga är att göra det som ÄR rätt men som känns fel. Därför jag tror det är bättre att göra rätt och må skit än att göra fel och ändå må skit. I slutändan så kommer själen ändå att må bra av att jag gjorde rätt.

Mvh Boa.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes