Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevid stigen i skogen på vägen hem

bervid stigen i skogen på vägen hem
stor ett dött träd
men bland dom dödda grenarna
finns ett fågel bo
fågel ungarna kvittrar och väntar på sin mamma
och jag undrar
är trädet dött? det finns ju liv idet
eller dog trädet just för att det finns liv idet ?




Fri vers av drygare än yes
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-09-08 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes