Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du lät mig falla

 

Och du höll om mig
lät mig vila i dig
Jag kände hur mitt
hjärta började
älska dig
och hur ditt började
slå för mig

Och du kysste mig
lät mig drunkna i hetta

Jag kände hur mina ben
gav vika och blev svaga
och hur din puls steg
och började jaga

Och du lösgjorde mig
från mina plagg
Jag kände hur dina
händer smekte mig
fuktig som dagg

Och du befriade mig
från mina tårar
Jag kände hur livets
mörka vintrar blev
ljusa som vårar

Och du älskade mig
in i den stora evigheten
Jag kände hur du ledde
mig rakt in i den
skimrande sällsamheten

Och du lät mig sväva in
och ut ur dina gåtfulla rum
Jag kände hur du brände
min hud med din
utforskande mun

Och du lät mig falla
rakt igenom dina ögon
och ut i oändligheten
Jag kände hur du förde
mig ut ur ensamheten

Och du gav dina tårar
när du föll in i mig
och kände hur jag ledde
dig rakt in i Kärleken






 




Fri vers av SeXara
Läst 650 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-10 21:28



Bookmark and Share


    Tommy T
Att läsa dina texter är som att sitta lite på avstånd och njuta
av näktergalens sång. Jag känner passionen, hör kärleken men jag vet att den inte är riktad mot mej. Det är till en annan näktergal som sången är ämnad.... typ

(den som ändå vore en näktergal :)
2010-11-22

  Peter Jr Eriksson
fin! wow
2009-09-27

  Drömkram
Gud vad vackert! Verkligen imponerad. Du blir så mitt bokmärke nu..
2009-08-30

  Cosmic Johanna
Mållös...du har en sån unik poetisk stämma,

ge ut en diktsamling nu!

Jag köper den:-)

applåder!
2009-03-10

  Hildegun Relefors
Härligt , betagande!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara