Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta är som en klocka varje gång de tickar ropar det efter kärlek!!!!!


”Jag längtar”

Jag längtar efter.
Jag drömmer om det.
Jag vill bli sedd, jag vill inte längre vara anonym.
Jag vill bli född på nytt och aldrig mer vara osynlig .
Tiden är inne. Jag ska skrika om jag måste
men aldrig mer ska jag vara tyst.




Fri vers av CJ
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 22:13



Bookmark and Share


  Roula O
mycket fint skrivet! en hoppfull poesi
2009-03-18

  Rockalex
Härligt

kraftfullt

uttryck
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ