Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvisning

 

 

 

en gång

 

talade du om

förståelse

acceptans och kärlek mellan människor

kommunikation

mellan världar

 

din stora

kärlek

till människorna

de stackars små 

satarna

som kämpar och vränger sig ut och in

i sin iver att höra till

 

älska dem

sa du

 

uteslut dem inte

ty de vet inte bättre

de vet

inte

 

därför

ber jag dig nu

att upphäva

 

min förvisning

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-13 12:09



Bookmark and Share


  issac.a.m
Mycket vacker dikt..
2009-03-27

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwww afarin afarin, vilken vacker dikt, som skriven ur en psalm., underbart, afarin!
2009-03-17

  ~Leonardo~
fint...ja förlåtelse ska ju inte utesluta någon när den är generell...universell, gudomlig rentav.
är man i en förvisning utesluten från all förlåtelse?
2009-03-13

    Patrique
Fjärilslätt...denna din vackra vädjan...och tanke om hur lätt det är att med humanistens skimrande förstånd diktera vackra teser om varats viktiga...och sedan glömma det lilla,påtagliga nära...
2009-03-13

  Seasons VIP
Vacker och sorgsen dikt, fint skrivet.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP