Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genvägar

Hej och hå
rakt ned i halsen
- Ett paket Alvedon

NEJ!
Vad gör du!?
Jag ÄLSKAR ju dig!!
Det finns inga genvägar

Jaha??
Måste ha misstagit mig ordentligt den här gången
också

Kom om du har
den halsbrytande känslan
någonstans,
kvar
för oss
återstår inte mer
än omvägar
till ett missfärgat hjärta




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon